Vi höjer din livskvalité!  

 

Reconnective Healing  att använda händerna finns i Västerås.

 

Healing, kroppens självläkning sätts igång och helar och balanserar dig så du uppnår hälsa.

Du gör dig snabbare av med slaggprodukter och tar upp näring effektivare. Detta påskyndar återuppbyggnad av celler.

Healingen är inte beroende av tid och rum.

Det innebär att du kan gå bakåt eller framåt i tiden för att läka tex trauma som orsakar fysiska, känslomässiga eller psykiska skador hos dig.

En timmes healing ger motsvarande läkning av kroppen som en vitamin och mineralbehandling på 3-4 månader enligt blodanalys och utredning på Karolinska Institutet i Stockholms forskningsrapport.

Healingen ersätter inte hälsokost.

Den som får healing kan känna varmt, kallt, stickningar, pirrar, vibrerar eller annat eller ingenting.

Healingen fungerar även om du inte känner någonting.

Många upplever bättre sömn, lindring vid kroniska sjukdom, hjälp att bearbeta trauma vid sorg, mindre stress, lugnare, piggare och gladare.

 

Exempel på föredrag 14 kvinnor deltog som åhörare på en sessior i Kvarnen.

Jag gav healing på Leila och åhörarna såg (energi) en ljusstråle gå från mitt huvud tikl Leilas huvuvd och sedan in i huvudet ner till hjärtat för att sedangå ut genom ryggen på Leila och sedan omsluta oss båda som en cirkel.

Jag gav healing i 2x5minuter

Upplevelsen från åhörarna var förutom ljuset så såg någon blå färg och regnbågens färger cirkulera runt oss. Leila upplevde värme runt kroppen och värmen ända ner i fötterna. JAG SJÄLV KÄNDE EN STARK SNURRANDE KÄNSLA I HJÄRTAT OCH BLEV VARM.

 

Det är en healingform som syftar till att få dig uppleva att större balans och harmoni i ditt liv så att du har möjlighet att läkas på alla nivåer. Går att ta emot på plats eller på distans. 

En healing utöver vad allt som tidigare varit möjligt.

Reconnective healing visade sig vara en kraftfull form av Healing - healing utöver allt som tidigare varit möjligt. Dr Eric Pearl har skrivit en bok om sin upplevelse som heter "Väck din inre healer"- läs den gärna.

Upplev en helt ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan: fysiskt, psykiskt och känslomässigt.  

Reconnective Healing är en form av healing som är här på jorden för första gången. Den återkopplar oss till universums fullkomlighet och den återkopplar oss även till vår egen varelses fullkomlighet och till den vi verkligen är. 

Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv efter din healing session. Healern verkar som en katalysator mellan den helande kraften och klienten.

Boka tid för din session Reconnecive Healing..


Kundernas upplevelse av Healing

-När jag fick healing kände jag hur värmen gick runt i hela kroppen och det pirrade skönt. Jag är laktos och gluten intolerant och efter 3:e Healingen har mina besvär blivit avsevärt bättre. Jag kan numera tex äta en pizza utan att bli sjuk vilket har varit helt omöjligt tidigare och jag kan äta mycket mjöl mat utan att bli sjuk.

-Efter två healing behandlingar, försvann min magkatarr som jag haft i många år.

-Jag blir inte sårad längre om någon skäller på mig jag bara undrar vad händer.

-Min mage svällde upp och sedan plattades den ner igen. Jag känner mig mera fokuserad i tillvaron nu än tidigare.

-Jag har blivit av med smärta och ångest som jag lidit av i många år. Nu tar jag tag i mitt liv.

-Jag tycker att livet har förändrats till det bättre allt har fallit på plats, relationer och vänner känner jag kärlek till numera och jag får hjälp med det jag inte kan själv.

-Efter en healing gick jag hem och tvättade alla fönster på huset vilket jag inte orkat gjort på flera år. Energin jag fick håller i sig fortfarande. Tack för rensningen av allt som jag gick och bar på!

-En kvinna upptäckte att hon upplever samvaron med sina tonåringer mycket behagligare numera och vi kan samtala utan att skrika till varandra förr var allt så jobbigt och elakheter mellan oss.

Healingen kan komma i många olika former ibland på en gång och mycket kraftfullt ibland så stillsamt att du nästa inte märker förändringen förrän efter flera veckor eller månader.

Dina fysiska symptom kan försvinna och healingen kan ta form som vi vanligtvis inte förknippar med healing.

Det kan vara spänningar i musklerna eller rädslor som upplöses, andra upplevelser som att relationer förbättras. Jag kan inte ge några garantier angående resultatet av healingen och det är healingen som läker DIG inte sjukdomar eller symtom och det leder sedan till förbättrad livskvalité.

Vad är syftet med Healing?
Jo, att finna väbefinnandet i livet både känslomässigt, fysiskt och mentalt.

Healingens effekter handlar inte bara om att påverka orsaken till obalans i kroppen utan även om att stärka och förbättra din prestationsförmåga och ditt liv på alla nivåer.

Välkommen att beställa en tid för distans healing. Healingen har samma effekt på avstånd som nära därför ebjurder jag distans healing. Du bokar en tid som passar dig  och jag ger dig healing frekvenserna till din kropp.

 Efter healing kan du när det passar dig skicka ett mail eller ett sms och berätta hur du upplevde sessioren.
Reconnenctive Healing i en lugn där du väljer själv.

 

Välkommen och beställ den tid som passar dig.

 

Reconnective Healing-healing utöver allt som tidigare varit möjligt!