Vi höjer din livskvalité!  

 

Johanna Hilding, Massageterapeut, LPG-terapeut

Jag startade mitt företag Massageterapimottagningen1994 som massageterapeut efter att jag i några år arbetade inom sjukvården som undersköterska och skötare på olika avdelningar. Jag fick lära mig mycket om hur sjukvården fungerade och det var mycket lärorikt och intressant. Idag arbetar jag med friskvård och förebyggande behandlingar för människor och deras välbefinnande.

Massagebehandlingar gör jag på min mottagning i Falkenbergska Kvarnen. Jag tar emot privatpersoner men även personal från olika företag. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt, vilket är ett krav för att behålla certifikatet som massageterapeut. Jag är medlem i Massörerna, organisationen för cerifierade massörer samt Branschrådet Svensk Massage.

Jag är också LPG-terapeut. LPG-behandlingar som jag utför är en överlägsen metod vid cirkulationsbesvär,dålig blodgenomströmning, stelhet,tunga trötta ben, svullnader, fibromyalgi och cellulitreduction.

Behandlingen ger även ett allmänt välbefinnande och om kroppen känns svullen är detta en bra metod som ger  en bindvävmassage och huden blir fast och spänstig av behandlingen. Många som har ett stående och gående arbete upplever att behandlingen ger mer energi och de blir piggare och svullnaden i benen försvinner.

 

Vi säljer även liniment (Hot & Cold) samt presentkort.

 

Johanna Hilding, Massageterapeut och
LPG-terapeut.