Höj din livskvalité!  

 

Johanna Hilding, Massageterapeut, LPG-terapeut

Johanna Hilding, Massageterapeut och
LPG-terapeut.

Jag startade mitt företag Massageterapimottagningen1994 som massageterapeut efter att jag i några år arbetade inom sjukvården som undersköterska och skötare på olika avdelningar. Jag fick lära mig mycket om hur sjukvården fungerade och det var mycket lärorikt och intressant. Idag arbetar jag med friskvård och förebyggande behandlingar för människor och deras välbefinnande.

Massagebehandlingar gör jag på min mottagning i Falkenbergska Kvarnen. Jag tar emot privatpersoner men även personal från olika företag. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt, vilket är ett krav för att behålla certifikatet som massageterapeut. Jag är medlem i Yrkesförbundet Massörerna, organisationen för cerifierade massörer samt Branschrådet Svensk Massage.

Jag är också utbildad LPG-terapeut. LPG-behandlingarna som jag utför är en överlägsen metod vid cirkulationsbesvär,dålig blodgenomströmning och reducering av lokala fettdepåer och celluliter. LPG-behandlingen är även bra mot stelhet,tunga trötta ben, svullnad i kroppen och mot fibromyalgi.

Behandlingen ger även ett allmänt välbefinnande. Om kroppen känns svullen är detta en bra metod som ger en bindvävmassage och huden blir fastare och spänstigare och slätare av LPG-behandlingen. Många som har ett stående och gående arbete upplever efter behandlingen att de får mer energi och blir piggare och svullnad i ben försvinner.

 

Jag säljer även liniment (Hot & Cold) samt presentkort.